Diáknap a Gépipariban

2018. június 13-án Diáknap zajlott iskolánkban. Az idei programkínálat színes és változatos volt, a gépipari Diákönkormányzata valóban kitett magáért az idén!

A nap egyik fő eseménye az osztályok közötti vetélkedő volt, 13 osztályunk (végzőseink már a vizsgákra készülnek) 13 állomáson (az iskolában és annak vonzáskörzetében) mutathatta meg ügyességét, rátermettségét. Nagyon jól vették az akadályokat, a végső győzelmet a 9. A osztály szerezte meg, a második helyet a 11. C, a harmadik helyet pedig a 9. C. A leghumorosabb videó különdíját a 10. C nyerte.

A vetélkedővel párhuzamosan a diákok különböző szervezett programokon is részt vehettek, tanári kísérettel: interaktív előadás a tornateremben, színház-bejárás a Weöres Sándor Színházban, a szombathelyi Csillagvizsgáló megtekintése, mozi-élmény a Cinema Cityben, illetve stadion-bejárás a Haladás Sportkomplexumban.

A nap fő eseménye a tornatermi „zenés-táncos mulatság” volt: a Hard Bar Strong csapat street workout bemutatója, az osztályok által készített bemutatkozó videók, az Energy Dance Team szuperprodukciója, illetve Horváth Máté (a Hello együttes tagja) zenei élő kívánságműsora biztosította a jó hangulatot és a felhőtlen szórakozást.

A nap zárásaképpen pedig ismét megmérkőztek egymással a gépiparis diákok tanáraikkal fociban, a lányok pedig a fiúkkal kosárlabdában.

Igazán jó kis nap volt!

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

 

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.