„Jót tenni jó” – Adománygyűjtés a Gépipariban

Így Advent idején (is) sokakban felmerül a gondolat, hogy nemcsak kapni, hanem adni is nagyon jó. A Gépipari is csatlakozott a Karitász ruhagyűjtési akciójához, gyerekruhákat és farmerruhákat lehet az iskola portája előtt található konténerekben elhelyezni.

Az „akció” nagyon sikeres, hiszen rengeteg ruhadarab került a tárolókba. Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek az adományokat és a felajánlásokat. Ungerné Kelemen Ildikó tanárnő (a ruhagyűjtés kezdeményezője, iskolai koordinátora) és Horváth Marcell, 11. C osztályos tanuló a SZTV „Szombathely ma” című közéleti magazinjában számoltak be a gyűjtési akcióról. A Gépipariban már nem először zajlik ilyen esemény: iskolánk már második alkalommal csatlakozik ilyen kezdeményezéshez, hiszen tavaly már lehetőségük volt diákoknak és tanároknak egyaránt megunt illetve használt kabátjaikat a Johannita Segítő Szolgálat kezdeményezésére eladományozni.

A Szombathelyi Televízió riportja az eseményrő itt érhető el, 21:40-től.

Eseménynaptár

Február 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.