Gépiparis sítáborok 2024

A februári kezdő sítábor után további izgalmas síprogramokban vehettek részt a tanulók.

Az Antenne Steiermark Schulskitag utódja Snowday néven valóban havazással (is) csalogatta a diákcsoportokat. Szánkózás, síelés, zene, havas játékok és (meglepetésre) korlátlan étel-italfogyasztás, azaz minden feltétel adva volt egy tökéletes téli rendezvényhez. Néhány diák többet szánkózott, mint életében eddig összesen, hiszen aki 3x felment a csúcsra, az 21 km szánkózást tudhatott maga mögött egy nap alatt.

A haladó sítábor Mölltal-gleccser környékén zajlott. Mindenki megtapasztalta, hogy a hóhiány elképzelhetetlennek tűnik ott. Friss hó szinte minden nap esett, ez aztán kiváló pályákat eredményezett. A szűzhavas sielés páratlan élmény. 5 nap alatt 4 különböző siterepet is kipróbálhattunk Karintiában és Kelet-Tirolban, melyek külön-külön is fantasztikus sportélményt jelentenek. Szállásunk egy néhány éve felújitott apartmanházban volt, ahol bőséges reggeli és tágas szobák vártak bennünket.

A svédasztalos vacsora méltó zárása volt a napsütéses, hóban gazdag sporttal töltött napoknak.  Sikerült mindkét programot - összesen 6 napot - balesetmentesen zárni, pedig idén minden eddiginél több "3 napos sielő" jött a haladó táborba, akik a kezdő táborban sieltek életükben először.

Vécsey Zsolt, szervezőtanár

 

 

Az eseményről készült képgaléria itt érhető el.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.