Városi Gólyaavató 2023

2023. november 28-án került sor a Városi Gólyaavatóra az Agora Művelődési és Sportházban, ahol iskolánkat a 9. c osztály tanulói képviselték.

A Sportházbeli viadalt előtt a diákoknak előzetes feladatokat kellett végrehajtaniuk, amelyek az alábbiak voltak.

Az Oroszlánkirály című musical egyik dalára kellett betanulniuk egy táncot és azt a gólyaavatón előadniuk, valamint egy zászlót kellett készíteniük, amely a darab témájára jellemző. A zászló az osztálytermet fogja díszíteni a jövőben.

Továbbá, süteményt is kellett sütniük, szintén az Oroszlánkirály történetéhez kapcsolódóan és egy szombathelyi hírességgel kellett osztályfotót készíteniük. A 9C osztály Kövér Norbert, világbajnok breaktáncost kérte fel a fotózásra. 

A gólyaavató napján délután 16 és 21 óra között változatos feladatokban mérkőzött meg nyolc szombathelyi középiskola csapata.

A feladatok között szerepelt zenei, ügyességi és kreativitást igénylő is, többek között zenei teszt, zenefelismerés, karaoke, székfoglaló és plüssgyűjtés. A 9C csapata több feladatban is első helyen végzett, ilyen volt a limbó és a pólócserés sorverseny, amelynek során ugyanazt a pólót kellett minden csapattagnak fel-és levenni, továbbadva a következő csapattagnak. Az egyik legszórakoztatóbb feladatban pedig a csapat egyik tagjára kellett 3 perc alatt a lehető legtöbb ruhadarabot ráadni, ebben is jól teljesített az osztály.

Az iskolánk tanulói az utolsó percig derekasan küzdöttek, sokszor a 2. hely közelében voltak, végül az összesítésben az 5. helyezést sikerült megszerezniük.

Gratulálunk az osztálynak!

Köszönjük a felkészítést segítő tanulók munkáját és köszönet a kollégáknak, hogy lehetővé tették az osztálynak a gyakorlást!

Lukjanov Katalin osztályfőnök

Ungerné K. Ildikó DÖK patronáló tanár

 

 

Az eseményhez tartozó képgaléria itt érhető el.

 

 

 

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.