„Sikerre születtem” – Mészáros László a Gépipariban

Mészáros László egy különleges ember, sorsa kalandokkal teli, aki egy pillanatra sem adta fel.

A semmiből emelte magát az Egyesült Államok leggazdagabb emberei közé, de soha nem feledte el, honnan indult. Története inspirációként szolgálhat mindenkinek, aki elhagyja az otthonát, hogy szerencsét próbáljon. Egyebek között ő is volt gyári munkás, szobafestő, laboratóriumi technikus, aztán cégvezető lett, és nevéhez olyan komoly technológiai újítás fűződik, amely felkeltette egy  nemzetközi óriásvállalat, az Intel figyelmét.

Mészáros László joggal lehet büszke az életére, az elért sikereire, és igazán tiszteletre méltó, hogy ezt a MICE program keretében tovább is szeretné adni, melynek célja vállalkozói, üzleti ismeretek átadását biztosítani a magyar fiatalok számára.

Iskolánkba látogatásakor mesélt az életútjáról, illetve hasznos tanácsokkal látta el diákjainkat a jövőbeli boldogulásukhoz. A következő három kulcsgondolattal búcsúzott tanulóinktól: önbizalom, higgyenek magukban, legyenek céljaik!

Az eseményen készült képek itt tekinthetők meg.

 

Eseménynaptár

Július 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.