Országos Haditorna honvédelmi verseny

Október 11-én a Magyar Honvédség által szervezett Országos Haditornán (honvédelmi versenyen) vettünk részt.

Csapatunk, a „GTforce” nagyon jó hangulatban töltötte az utazást. Vépen (ahol a torna helyszíne volt) kedvesen fogadtak minket. Regisztráltunk, átvettük a pólóinkat (mellé müzli szeletet és teát), és mentünk átöltözni.

Kis várakozás után kezdődött a megnyitó, ahol megkaptuk a rajtszámot, ami az 5-ös volt. A feladatok között sokat beszélgettünk a kísérőnkkel (Varga Hedda tanárnővel), aki folyamatosan bíztatott minket, szurkolt nekünk.

Állomások tömkelege várt ránk. Légpuskás lövészet, gránátdobás, történelmi TOTÓ, akadálypálya, elsősegély, futás és egy nagyon érdekes játék a mátrix (ez amolyan tájfutás jellegű feladat). Minden állomáson kedvesek voltak velünk és mindent elmondtak, mit hogyan kellene csinálni.

A verseny befejezésekor ebéddel kínáltak minket, és vártuk a díjazást. Mindenkit megajándékoztak kisebb és nagyobb jutalmakkal, így senki sem szomorkodhatott. Egyszóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a versenyt, legalább egyszer érdemes elmenni rá, és kipróbálni magunkat különböző fizikai és szellemi próbákon.

A csapat tagjai: Agg Martin, Karvalits Martin, Lutár Levente, Svajda Kristóf (11.D osztályos tanulók)

Az eseményen készült képek itt tekinthetők meg.

Eseménynaptár

Július 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.