Rekordszámú résztvevő az idegennyelvi vetélkedőn

Iskolánk idegen nyelvi munkaközössége idén márciusban is megrendezte a hagyományos idegen nyelvi műveltségi vetélkedőjét változatos témájú feladatokkal.

A vetélkedőt immáron ötödik éve rendeztük meg a szombathelyi általános iskolák 7. és 8. osztályos tanulói számára. Idén rekordszámú jelentkező volt, 10 általános iskola 16 négyfős csapata vett részt az eseményen. A 64 diákot 14 felkészítő tanár is elkísérte a Gépipariba.


Az eseményen készült képek itt érhetők el.

A program nagyon jó alkalom az idegen nyelvek megkedveltetésére, gyakorlására, és a nyelvtanárok által összeállított feladatok ötletessége, fantáziadússága és kreativitása egy valóban jókedvű és mosolygós délutánt okoz. A változatos témájú feladatokat angol és német nyelven kellett a tanulóknak megoldaniuk  (pl.: szófelismerés, mondatösszerakós, quiz, mobiltelefonos alkalmazások, Quizlet, Kahoot). Több feladatot internetes felületen kellett megoldani mobiltelefon segítségével.

Az évek során „kinőttük” az eddigi helyszínt, az óriási érdeklődésre való tekintettel idén a Tornateremben rendeztük meg a vetélkedőt.

A nyertes csapat tagjainak jutalma volt egy pályatúrával egybekötött „golfkóstolón” való részvétel a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa golfpályáján. Természetesen a többi helyezett és résztvevő csapat sem távozott üres kézzel. Jövőre feltétlenül folytatjuk!

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.