Varga Dániel kiállítása a Galériában

A Gépipari képzéséből kifolyólag mindig is elsősorban azokat a diákokat vonzotta, akik érdeklődnek a szakmák, a szakmai tudás megszerzése iránt, illetve műszaki érzékkel rendelkeznek.

Ezért is vagyunk mindig büszkék arra, ha egy diákunk valamilyen kiemelkedőt nyújt (vagy alkot) más területeken is (szerencsére sokan vannak), jelen esetben Varga Dániel, aki a 10. C osztály tanulója, és szabadidejében (nem túlzás állítani) remekműveket alkot. Az ő képeiből nyílt kiállítás a Gépipari földszinti galériájában. Köszönet illeti Biácsi Hajnalka tanárnőt, aki a látványos és színes tárlatot megszervezte és berendezte.

Gratulálunk Dánielnek, és egyúttal sajnáljuk, hogy a jelenlegi digitális oktatás miatt a „nagyközönség” nem tudja személyesen is megtekinteni a képeket! A honlapon ezért (is) mutatjuk be őket!

Samu Sándor

 

 

Az eseményhez tartozó képgaléria itt érhető el.

Itt olvasható egy interjú Varga Dániellel.

Fájó szívvel tudatjuk Mindenkivel, aki ismerte, hogy szeretett Kollégánk, Nagy Árpád tanár úr hosszú, de méltósággal és becsülettel viselt betegsége után elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, és Mindenkinek, aki ismerte. A Gépipari egész dolgozói közössége gyászolja, emlékét kegyelettel őrizzük.

Eseménynaptár

Január 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.