Faültetés a Gépipari parkjában

Az idei tanév rendkívüli körülmények között ért véget a vírushelyzet miatt, ebből kifolyólag az érettségi vizsgaidőszak is máshogy zajlott, mint eddig.

Szerencsére iskolánkban minden rendben volt, és habár a végzős diákok egy nem könnyű felkészülési időszakon vannak túl, elismerés illeti őket a szorgalmukért, a felelősségteljes hozzáállásukért és a vizsgákon való helytállásukért is! Komoly próbatétel volt ez az oktatás minden résztvevőjének, legyen az tanár, diák, szülő, de kiálltuk a próbát, diákjaink pedig „történelmi időkben” váltak „éretté”!

A 12. C végzős tanulói (osztályfőnökük, Vincze Anita tanárnő vezetésével) egy kedves gesztussal búcsúztatták a négy évet: a Gépipari parkjában fát ültettek. A srácok gondosan előkészítették a terepet, ástak, öntöztek, és június 12-én a facsemete a helyére került egy „faültető” ünnepség alkalmával. Szép és megható a kezdeményezés, főleg majd évek múlva, amikor a fiúk például egy osztálytalálkozó alkalmával, a fa árnyékában mondják el egymásnak, hogy hogyan alakult az életük a Gépipari után…

Samu Sándor

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.