Faültetés a Gépipari parkjában

Az idei tanév rendkívüli körülmények között ért véget a vírushelyzet miatt, ebből kifolyólag az érettségi vizsgaidőszak is máshogy zajlott, mint eddig.

Szerencsére iskolánkban minden rendben volt, és habár a végzős diákok egy nem könnyű felkészülési időszakon vannak túl, elismerés illeti őket a szorgalmukért, a felelősségteljes hozzáállásukért és a vizsgákon való helytállásukért is! Komoly próbatétel volt ez az oktatás minden résztvevőjének, legyen az tanár, diák, szülő, de kiálltuk a próbát, diákjaink pedig „történelmi időkben” váltak „éretté”!

A 12. C végzős tanulói (osztályfőnökük, Vincze Anita tanárnő vezetésével) egy kedves gesztussal búcsúztatták a négy évet: a Gépipari parkjában fát ültettek. A srácok gondosan előkészítették a terepet, ástak, öntöztek, és június 12-én a facsemete a helyére került egy „faültető” ünnepség alkalmával. Szép és megható a kezdeményezés, főleg majd évek múlva, amikor a fiúk például egy osztálytalálkozó alkalmával, a fa árnyékában mondják el egymásnak, hogy hogyan alakult az életük a Gépipari után…

Samu Sándor

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Fájó szívvel tudatjuk Mindenkivel, aki ismerte, hogy szeretett Kollégánk, Nagy Árpád tanár úr hosszú, de méltósággal és becsülettel viselt betegsége után elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, és Mindenkinek, aki ismerte. A Gépipari egész dolgozói közössége gyászolja, emlékét kegyelettel őrizzük.

Eseménynaptár

Január 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.