Volt diákunk a siker útján – Tóth Balázs

Mindig örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha egykori diákjaink sikereiről kapunk hírt, mi pedig megpróbálunk ennek teret adni, és beszámolni róla.

Iskolánk kiváló tanulója volt Tóth Balázs, aki 5 évvel ezelőtt érettségizett a Gépipariban, ezután pedig a szombathelyi ELTE-SEK duális gépészmérnöki képzésén vett részt, és idén diplomázott. Az egyetemi évek alatt számos, a tanulmányaihoz szorosan vagy közvetve kapcsolódó tevékenységet is folytatott: évek óta részt vett a Techtogether mérnöki csapatversenyén, tudományos diákköri munkát végzett, a diploma után a TDK Hungary Components Kft-nél helyezkedett el projektmérnöki pozícióban, emellett pedig saját vállalkozást is indított „PecoDesign” néven. A munkája egyben a hobbija is: szabadidejében szívesen tervez és modellezik. A CraftUnique „CraftBot Easter Egg” dizájnversenyén pályamunkájával ő nyerte el a fődíjat, ami egy nagy értékű, magyar fejlesztésű 3D nyomtató volt. A feladat az volt, hogy egy különleges, kreatív, 3D nyomtatóval életre hívott húsvéti tojást kellett tervezni, a zsűri pedig Balázs „tojásóráját” (Eggwatch) találta a legjobbnak a 80 beérkezett alkotás közül.

Szívből gratulálunk egykori diákunknak, és kívánunk sok sikert a további munkáihoz és pályafutásához!

Samu Sándor

 

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

A Balázsról készült cikkek itt olvashatóak:

http://www.savariaforum.hu/rovat/ilyen-tojasorat-nem-latott-meg

https://www.szombathelyigepesz.hu/2020/05/15/egykori-hallgatonk-nyerte-a-craftbot-easter-egg-versenyt/

Fájó szívvel tudatjuk Mindenkivel, aki ismerte, hogy szeretett Kollégánk, Nagy Árpád tanár úr hosszú, de méltósággal és becsülettel viselt betegsége után elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, és Mindenkinek, aki ismerte. A Gépipari egész dolgozói közössége gyászolja, emlékét kegyelettel őrizzük.

Eseménynaptár

Január 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.