„Az online oktatás megreformálása” – interjú Molnár Zoltán tanár úrral

„Az online oktatás megreformálása” – interjú Molnár Zoltán tanár úrral

2020. április 24-én egy nagy terjedelmű cikk (egyben interjú is) jelent meg az egyik helyi internetes portálon Molnár Zoltánnal, iskolánk matematikatanárával.

A téma nem más volt mint a digitális oktatás. A cikk apropója volt még az is, hogy a tanár úr nemcsak oktat és alkalmazkodott az új munkarendhez, hanem megpróbálta „személyesebbé” tenni a digitális tanulási-tanítási folyamatokat, hiszen – ahogy ő mondja – a nevelő-oktató munka legfontosabb tényezője nem más, mint a pedagógus személyisége! Saját weboldalt hozott létre, ami sok-sok matematikai segédanyagot tartalmaz, illetve youtube-csatornája is van, ahol számos általa készített matematikai témájú oktatóvideóval segíti (nemcsak) saját diákjai munkáját.

 

A tanár úrral készült interjú itt olvasható el:

https://www.nyugat.hu/cikk/szombathely_gepipari_tanar_megreformal_tavoktatas

 

A tanár úr honlapja: https://molnarzoltan3.wixsite.com/mzmatek

Fájó szívvel tudatjuk Mindenkivel, aki ismerte, hogy szeretett Kollégánk, Nagy Árpád tanár úr hosszú, de méltósággal és becsülettel viselt betegsége után elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, és Mindenkinek, aki ismerte. A Gépipari egész dolgozói közössége gyászolja, emlékét kegyelettel őrizzük.

Eseménynaptár

Január 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.