Nyílt Napok a Gépipariban – 2019

Iskolánk az idei tanévben is megrendezte nyílt napjait a szombathelyi és a vidéki általános iskolások és szüleik számára.

A nap elején Kovács Péter igazgató úr tartott általános ismertetőt az iskoláról, a képzéseinkről és a felvételi eljárásról a tornacsarnokban. A prezentáció után a duális képzőhelyekkel kapcsolatos tájékoztatót hallgathatták meg a jelenlévők a duális partnercégeink tolmácsolásában (a TDK-Epcos Kft és a Schaeffler Savaria Kft képviseltette magát a nyílt napjainkon, egyúttal köszönjük nekik a támogatást és a részvételüket).

Ezután következett az „iskolabejárás” (főépület, tanműhely, informatikai és nyelvi laborok, tervező laborok), amely túra során különböző bemutató órákon és előadásokon ismerkedhettek a vendégek az iskola képzési területeivel.

Nyílt napjainkat látványos LEGO ROBOT bemutató zárta az iskola nagy előadótermében.

Köszönjük vendégeinknek, hogy látogatásukkal megtisztelték iskolánkat!

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Eseménynaptár

Június 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.