Musical-kaland 2019 – „Az operaház fantomja”

Az idei tanév tavaszán sem maradhatott el az immár hagyományos gépiparis „Musical-kaland”.

A sok iskolai tanulmányi kirándulás és egyéb más szervezett program mellett szerencsére még május közepére is maradt diákjainkban egy kis kultúra iránti igény: ezt „elégítette ki” az említett esemény. Habár műszaki szakgimnázium vagyunk, régóta jelent büszkeséget számunkra, hogy sok diákunk vesz részt olyan kiránduláson, melynek témája a kultúra, művészet, zene vagy irodalom. Külön öröm számunkra, hogy idén (is) 30 diákunk „áldozta” fel egy szombati napját azért, hogy eljuthasson színházba és múzeumba.

A budapesti programban szerepelt egy kis városnézés, illetve a Szépművészeti Múzeum Michelangelo kiállításának megtekintése. A fő esemény pedig nem volt más, mint a musicalirodalom talán egyik legismertebb és legtöbbször játszott alkotása, A. L. Webbertől „Az operaház fantomja”.

A szombati kirándulással (is) nem titkolt szándékunk, hogy diákjaink fogékonyabbá váljanak a kultúra iránt. Molnár Zoltán tanár úr (a program szervezője) és a többi kísérőtanár (Kiss Éva tanárnő és Samu Sándor tanár úr) is ezt a törekvést erősítették ezen a napon.

Eseménynaptár

Augusztus 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.