Musical-kaland 2019 – „Az operaház fantomja”

Az idei tanév tavaszán sem maradhatott el az immár hagyományos gépiparis „Musical-kaland”.

A sok iskolai tanulmányi kirándulás és egyéb más szervezett program mellett szerencsére még május közepére is maradt diákjainkban egy kis kultúra iránti igény: ezt „elégítette ki” az említett esemény. Habár műszaki szakgimnázium vagyunk, régóta jelent büszkeséget számunkra, hogy sok diákunk vesz részt olyan kiránduláson, melynek témája a kultúra, művészet, zene vagy irodalom. Külön öröm számunkra, hogy idén (is) 30 diákunk „áldozta” fel egy szombati napját azért, hogy eljuthasson színházba és múzeumba.

A budapesti programban szerepelt egy kis városnézés, illetve a Szépművészeti Múzeum Michelangelo kiállításának megtekintése. A fő esemény pedig nem volt más, mint a musicalirodalom talán egyik legismertebb és legtöbbször játszott alkotása, A. L. Webbertől „Az operaház fantomja”.

A szombati kirándulással (is) nem titkolt szándékunk, hogy diákjaink fogékonyabbá váljanak a kultúra iránt. Molnár Zoltán tanár úr (a program szervezője) és a többi kísérőtanár (Kiss Éva tanárnő és Samu Sándor tanár úr) is ezt a törekvést erősítették ezen a napon.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.