„Egészség? Megéri!” – triplázott a Gépipari!

Az „Egészség? Megéri!” elnevezésű egészség-műveltségi vetélkedőt 10. osztályos diákok számára idén immár negyedik alkalommal rendezték meg.

A 2019. április 16-án a szombathelyi Agorában szervezett vetélkedőn 11 csapat és szurkolóik vettek részt a város gimnáziumaiból és középiskoláiból.

A rendezvény célja nem volt más, mint hogy a diákokat rávezesse az egészséges életmódra, továbbá megismerkedjenek a biológia, anatómia, és egészségtan különböző területeivel. Az ismeretanyag kiterjedt még egy csipetnyi pedagógiára és pszichológiára, sport és mozgásversenyre, illetve a biztonságos közlekedésre is. A 12 állomáson különböző játékos feladatokat kellett megoldani, amik a teljesség igénye nélkül a következők voltak: zsákban futás, gúla építés, pohár piramis, olimpiai kérdőív, újraélesztés, KRESZ-totó, internet előnyei-hátrányai kérdéssor)

2019-ben a vetélkedőt ismét a Gépipari Szakgimnázium csapata nyerte meg. A 4 alkalomból immár harmadszor győzedelmeskedett iskolánk, és egyszer voltunk másodikak. Az idén a végső sorrend:

  1. Gépipari Szakgimnázium
  2. Bolyai Gimnázium
  3. Nagy Lajos Gimnázium

Szívből gratulálunk a csapatnak (Bősze Bence, Gyurics Máté, Horváth Martin, Karvalics Dániel, Kiss Gábor, Petróczy András, Polák Bence, Varga Márton) és felkészítő tanáraiknak, Ungerné Kelemen Ildikó tanárnőnek és Kemenesi Zoltán tanárúrnak, illetve köszönetet mondunk Hadásziné Heiner Renáta, rendőrfőhadnagy asszonynak!

 

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

A csapat videofilmje: https://www.youtube.com/watch?v=_LH2Bv5JHwk

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.