Báthorysok a Gépipariban

A Határtalanul pályázat keretében csütörtökön, január 24-én meglátogatta iskolánkat a kolozsvári Báthory István Líceum 40 diákja és 3 pedagógusa.

A szeptemberi erdélyi találkozást viszonozták ezen a napon.

Igazgató úr köszöntője után a 80 fős diáksereg "három részre szakadt". Az egyik csoport a tornateremben csapott össze foci és röplabda mérkőzésen. Gigászi harc folyt a pályán, de természetesen a legnagyobb barátság közepette zajlott a küzdelem. A másik csoport az Erdélyben készített képekből állított össze tablókat, amelyek a tanteremben lesznek kiállítva és díszítik a 10/B osztálytermét. A harmadik csoport pedig az informatika teremben dolgozott a honlapra is majd felkerülő kvíz kérdéseken.

A nap fénypontja során a tornateremben játékos vetélkedőre került sor. Nagyon sok érdekes feladatot kellett megoldani a gyerekeknek, többek között zsákban futás, lufi pukkasztás, kötélhúzás. A diákok felszabadultan, nagy örömmel gyűrték le az akadályokat, jól érezték magukat. A vetélkedő után egy élvezetes táncot tanultak meg tanítványaink, majd elénekeltük közösen a „8 óra munka, 8 óra pihenés” című Beatrice slágert egyik diákunk gitárkíséretével.

Zárásként egy nagy kört alkotva elmélyülten hallgattuk meg az Ismerős arcok együttes Nélküled című számát.

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Eseménynaptár

Július 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.