„Hunyadi Mátyás és a reneszánsz kora” – vetélkedő

Hunyadi Mátyás királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából játékos vetélkedőre invitáltuk az általános iskola 7. és 8. osztályos tanulóit.

Tíz csapat vállalta is a megmérettetést. A feladványok között egyaránt szerepeltek a tableten  digitális alkalmazások segítségével megoldható kérdések, kreativitást és ismeretet is igénylő feladatok. A jól felkészült csapatok között szoros verseny alakult ki a végére. A végső győzelmet a szombathelyi Paragvári Utcai Általános Iskola nyolcadikosai nyerték: Németh Adél, Dobos Dávid, Tullner Áron, (felkészítő tanár: Dobosné Csoknyai Cecília). Holtversenyben második helyezettek a   Gothard Jenő Általános Iskola hetedik osztályosai: Lőrincz Péter, Markó Máté, Rózsahegyi Donát, (felkészítő tanár: Farkasné Gábriel Mónika) és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola diákjai: Imre Johanna, Szabó Domonkos, Vass Marcell, (felkészítő tanár: Dalos Tibor) lettek. Hangulatos, vidám délutánt tölthettek el a Gépipariban a csapatok.

Gratulálunk minden csapatnak és felkészítő tanáraiknak a részvételért és az elért eredményekhez!

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Eseménynaptár

Július 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bázisintézmény programok

Az "Oktatási Hivatal Bázisintézménye"-ként az idei tanévben is számos érdekes programmal várjuk kedves vendégeinket iskolánkban! Részvételi szándékukat, illetve jelentkezésüket a különböző rendezvényeinkre ezen az űrlapon tudják megtenni.

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.